Accés directe als continguts Anar a l'inici de la pàgina Accés directe al sistema de navegació Anar a la pàgina d'accessibilitat i dreceres de teclat Cercador d'ocupació Mapa web
SOC
Servei d'Ocupació de Catalunya

Notícies« Tornar al llistat de notícies

25/05/2017

El SOC inverteix 438,7 milions en polítiques actives d’ocupació

Lluita contra l'atur i suport al treball

La consellera de Treball, Afers Socials i Famíliesacompanyada del secretari general del Departament, i de la directora del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) ha presentat avui la programació de les polítiques d’ocupació i de suport al treball.
 
Dolors Bassa ha informat que enguany el Departament inverteix 870 milions d’euros en polítiques actives d’ocupació, lluita contra l’atur i suport al treball que beneficaran unes 326.000 persones.
 
De la xifra total d’inversió, el SOC destina 438,7 milions en polítiques actives d’ocupació i lluita contra l’atur dels quals gestionarà 328.731.000 euros en programes que beneficiaran directament unes 229.000 persones.
 
Del total del pressupost de les polítiques actives d’ocupació és destacable el fet que 111 milions s’adrecen a dos col·lectius prioritaris. En concret, 63 milions  d’euros en programes per a joves en el marc de Garantia Juvenil, i 38 milions per programes específics a persones majors de 45 anys.
 
D'altra banda, dir que la programació de 2017 ha estat presentada avui a les organitzacions sindicals, empresarials i entitats municipalistes que formen part del Consell de Direcció del SOC.

Aquí podeu ampliar la informació